top of page

Kirjoittaa, piirtää

ja juo suuria määriä teetä.

 

Kasvoin peltojen keskellä Pohjanmaalla talossa jonka viereen pysähtyy edelleen kirjastoauto. Sieltä kannoimme joka viikko kirjoja kotiin sylikaupalla, ja ensimmäisenä valittiin tietenkin sarjakuvat.

Isona haaveilin tekeväni jotain hienoa ja kivaa kuten arkeologin tai titanicsukeltajan töitä, mutta en koskaan oppinut uimaan enkä pitämään ahtaista maanalaisista tunneleista. Sukeltelen ja koen arkeologisia seikkailuja aktiivisesti pääni sisällä, missä kehittyy paljon muitakin asioita. Siirrän niitä mielelläni paperille ja kansien väliin.

Työkseni olen kuvittanut ja kirjoittanut vuodesta 2017, mikä on minusta sekä hienoa että kivaa. 

Olen aina innostunut kuulemaan uusista projekteista, ota siis rohkeasti yhteyttä!

Tiina_konttila copy.png
facebook.jpg
instagram.jpg
Linkedin.jpg

Työn alla 

Kirjastoautojen suurena ystävänä en keksi juuri mukavampaa projektia kuin tämä:  saan suunnitella Sievin uuden kirjastoauton ulkoasun!

Kiitokorin tehtaalla valmistettava auto on vielä valkoinen, mutta ei kauan.

 

Auton kyljet saavat reippaasti väriä ja sympaattisen ilmeen. Kuvituksen teemoina ovat luonto, mielikuvitus, tieto ja tietysti rakkaus kirjoihin. Suuri osa kirjastoautojen asiakkaista on lapsia, joita auton värimaailma ja kuvituksen hahmot toivottavasti ilahduttavat.

Uusi kirjastoauto pääsee liikenteeseen kevään aikana, ja vähän toivon, että pääsisin tekemään kunniakierroksen sinne Maliskylän pysäkille. 

Sievin uusi kirjastoauto valmistuu keväällä 2023
Sievin uusi kirjastoauto, kiitokori, Tiina Konttila
bottom of page